Lajmet e Fundit

PËRSHËNDETJA E KRYETARIT TË BASHKISË

e Premte, Qershor 7th, 2013 @ 12:38AM

Të dashur bashkëqytetarë! Përshëndetja dhe urimi im i sinqertë i drejtohet çdo familje të Fushë-Krujës, të qytetit e të fshatit dhe do të doja që të hynte thellë në zemrat e sejcilit. Falenderimi dhe mirënjohja ime për ju, siç e keni parë, ka qënë baza e fillimit të çdo dialogu…

View